De inschrijving voor de Boekelopers Kerstcross, 2e kerstdag, is mogelijk tot en met 18 december. Inschrijven op de dag zelf kan ook nog, dit tot uiterlijk 9:45 uur.

Vanaf sportpark De Zweede zal een uitdagende route gelopen worden door de bossen, over zandpaden en langs de beekjes in de omgeving van Boekelo. Een echte crossloop dus. Zoals altijd zal de start en finish zijn op onze 400 meter hardloopbaan naast onze gezellige kantine. Moderne kleedruimte staat tot uw beschikking, organisatie verzoekt u om daar uw tassen e.d. te plaatsen zodat de kantine vrij blijft voor deelnemers en bezoekers.

Gelukkig kunnen we dit jaar de, gratis, Kidsrun weer van start laten gaan, deze zal 800 meter zijn. (2 rondes op de atletiekbaan) Aanmelden kan via onderstaande formulier en is gratis! Op de dag zelf aanmelden bij het inschrijfbureau.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de pagina of op de dag zelf bij het inschrijfbureau.