Altijd al willen hardlopen, maar telkens een ander excuus! Al tijden niet meer gelopen en nog geen gelegenheid gevonden om de draad weer op te pakken! Start beginnersclinic 7 april bij de Boekelopers.

Helaas moeten we u mededelen dat, door de maatregelen rondom het Coronavirus, er geen voorjaar clinic beginnen met hardlopen zal zijn. We begrijpen dat dit voor sommigen een teleurstelling is, maar hopen in het najaar weer een beginnersclinic voor u te kunnen organiseren en zien u dan graag weer aan de start verschijnen.

Je kunt in je eentje beginnen met hardlopen, maar je kunt je ook aanmelden bij de Boekelopers voor de hardloopclinic. Het hardlopen in een groep werkt voor veel mensen motiverend en is gezelliger dan in je eentje hardlopen. Maar het belangrijkste is dat je bij de Boekelopers op een verantwoorde gestructureerde manier gaat leren hardlopen.

In deze hardloopclinic van 12 weken ga je kennis maken met de hardloopsport. Tijdens de clinic bieden we je gevarieerde trainingen. Je traint uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, looptechniek, spierkrachtontwikkeling en snelheid. Dit onder begeleiding van een enthousiaste, deskundige, door de Atletiekunie gediplomeerde trainer.

De clinic hardlopen voor beginners start op dinsdag 31 maart 2020, om 19.30 uur  met een informatie bijeenkomst op Sportpark De Zweede. Op deze avond wordt ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen. Ook kun je hier alle vragen die je hebt stellen, we zullen proberen deze te beantwoorden.

Vanaf dinsdag 7 april 2020 starten de trainingen, gedurende een periode van 12 weken met als doel de 5 km van de Dorpsloop in De Lutte op 27 juni 2020. De trainingslocatie is sportpark De Zweede in Boekelo. Kleed en doucheruimte aanwezig.

Kosten voor deze clinic, onder begeleiding van onze trainer, inclusief koffie/thee, functioneel hardloopshirt, trainingsschema en inschrijving eindloop in De Lutte bedraagt 55,- euro.

Locatie: De Zweede, Boekelosestraat 275

Kosten voor deze clinic € 55,- (inclusief 12 trainingen onder leiding van onze trainer, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in De Lutte en functioneel hardloopshirt).

Inschrijven via onderstaande formulier;

Beginnersschema, klik hier.

Kijk ook op Facebook Boekelopers en onze site www.bscunisson.nl voor nadere informatie.

 Op onderstaande afbeeldingen enkele van jullie voorgangers die de clinic succesvol hebben afgerond.