Altijd al willen hardlopen, maar telkens een ander excuus! Of al tijden niet meer gelopen en nog geen gelegenheid gevonden om de draad weer op te pakken! Start 9 september 2019 bij de Boekelopers.

Je kunt in je eentje beginnen met hardlopen, maar je kunt je ook aanmelden bij de Boekelopers voor de hardloopclinic voor beginners. Het hardlopen in een groep werkt voor veel mensen motiverend en is gezelliger dan in je eentje hardlopen. Maar het belangrijkste is dat je bij de Boekelopers op een verantwoorde en gestructureerde manier gaat leren hardlopen onder begeleiding van deskundige trainers.

De clinic hardlopen voor beginners start op maandag 2 september 2019, om 19.30 uur  met een informatie bijeenkomst op Sportpark De Zweede. Op deze avond wordt ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen.

Vanaf maandag 9 september 2019 starten de trainingen, gedurende een periode van 12 weken (alle op de maandagavonden van 19.30 tot ca. 20.45
uur) met als doel de 5 km van de Dorpsloop in De Lutte op 1 december 2019.

Kosten voor deze clinic inclusief koffie/thee, functioneel loopshirt, trainingsschema en inschrijving eindloop in De Lutte bedraagt 55,- euro.

Locatie: De Zweede, Boekelosestraat 275

Kosten voor deze clinic € 55,- (inclusief 12 trainingen, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in De Lutte en functioneel loopshirt).

Inschrijving is gesloten. Voor informatie neem contact op met lopers@bscunisson.nl

Beginnersschema, klik hier.

Kijk ook op Facebook Boekelopers en onze site www.bscunisson.nl voor nadere informatie.