Boekelopers Military Crossloop

Geen hindernis te hoog, niet bang voor een beetje water en modder?

Dan is de military Crossloop echt iets voor jou! 

Hardloopgroep de Boekelopers organiseert deze recreatieve crossloop.

10 oktober 2021

LET OP, GEEN INSCHIJVING MOGELIJK OP DE DAG ZELF !!!

De crossloop zal gehouden worden onder de dan geldende voorwaarden van het RIVM. Dit geldt ook voor de sportkantine. Houd voor de laatste informatie onze website in de gaten.

Het parcours waar zaterdag de paarden voor de cross country gaan, is de dag erna het domein van de hardlopers. De start is op sportpark De Zweede, en van daaruit pakken we het parcours van de Military op. De circa 6 km (1 ronde) en de circa 12 km (2 rondes) starten gezamenlijk.

De waterbak en hindernissen met namen als Dikke Boom, D’rop en D’raf en Down Hill staan ook dit jaar weer op de planning. Na terugkomst op Sportpark De Zweede, met natte voeten, een beetje modder en moe kan er gedoucht worden in onze moderne kleedruimtes op het sportpark. Daarna richting onze gezellige kantine, om bij te komen en deze sportieve ochtend af te sluiten met, tegen inlevering van je startnummer, gratis een kop koffie of thee of ranja voor de jeugd. Uiteraard kun je een stuk van onze traditioneel zelfgebakken taart kopen.

Voor foto’s van voorgaande jaren kijk in ons fotoalbum.

Voor meer informatie over de Military van Boekelo klik hier.

Volg de Boekelopers ook op: Facebook

Start locatie:              Sportpark De Zweede Boekelo.

Start tijd:                   9.30 uur

Voor inschrijven:      € 5.- (per persoon) 15 september tot 5 oktober via onderstaande inschrijfformulier met IDEAL betaling.

Vooraf inschrijven kan door gebruik te maken van onderstaande inschrijfformulier.

Na inschrijven is niet mogelijk!!

Startnummer dient uiterlijk om 9.15 uur opgehaald te zijn.

Heeft u vragen, stuur dan een mail met daarin de vraag naar acboekelopers@gmail.com. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Bereikbaarheid en parkeren Military Crossloop 10-10-2021.

Sportpark De Zweede zal op 10 oktober bereikbaar zijn vanuit de richting Boekelo centrum. In Boekelo gaat u richting Usselo, u ziet het sportpark aan de rechterkant liggen. De inrit naar het sportpark is niet toegankelijk voor auto’s en fietsers. Fietsers kunnen hun stalen ros (gratis) parkeren in de fietsenstalling van de Military. Voor het parkeren van uw auto volg de aanwijzingen van de organisatie op. Lopend kunt u in enkele minuten het sportpark bereiken.

We verwachten het maximum aantal deelnemers te mogen begroeten en verzoeken u om ruimschoots op tijd aanwezig te zijn om uw startnummer op te halen, dit kan tot uiterlijk 9.15 uur.

Sportpark De Zweede zal op deze dag niet bereikbaar zijn vanuit de richting Usselo.

Medewerkers van de Military zijn op de hoogte van uw komst en hebben instructies u door te laten bij vermelding dat u voor de Military Crossloop van de Boekelopers komt.

Op alle Boekelopers activiteiten is het wedstrijdreglement van kracht.

Heb je nog vragen, mail dan naar acboekelopers@gmail.com.

Graag zien we U ook op onze volgende activiteit De Kerstcrossloop op 2e kerstdag.