Ben jij een hardloper die in is voor een uitdaging, geen hindernis te hoog is, niet bang voor een beetje water en modder? 

Dan is de military crossloop echt iets voor jou! 13 oktober 2019.

Hardloopgroep de Boekelopers organiseert deze recreatieve crossloop.

Het parcours waar zaterdag de paarden voor de cross country gaan, is de dag erna het domein van de hardlopers. De start is op sportpark De Zweede, en van daaruit pakken we het parcours van de Military op. De circa 6 km (1 ronde) en de circa 12 km (2 rondes) starten gezamenlijk.

De waterbak en hindernissen met namen als Dikke Boom, D’rop en D’raf en Down Hill staan ook dit jaar weer op de planning. Na terugkomst op Sportpark De Zweede, met natte voeten, een beetje modder en moe kan er gedoucht worden in onze moderne kleedruimtes op het sportpark. Daarna richting onze gezellige kantine, om bij te komen en deze sportieve ochtend af te sluiten met, tegen inlevering van je startnummer, gratis een kop koffie of thee of ranja voor de jeugd. Uiteraard kun je een stuk van onze traditioneel zelfgebakken taart kopen.

Military Crossloop 01

Start locatie:              Sportpark De Zweede Boekelo.

Start tijd:                   9.30 uur

Voor inschrijven:      € 5.- (per persoon) 1 augustus tot 9 oktober via onderstaande inschrijfformulier met IDEAL betaling.

Inschrijven:               € 7.- (per persoon) op de dag zelf van 8.00 tot uiterlijk 9.15 uur bij het secretariaat in de kantine van sportpark De Zweede.

Voor inschrijven kan door gebruik te maken van onderstaande inschrijfformulier. Startnummer dient uiterlijk om 9.15 uur opgehaald te zijn. Op alle Boekelopers activiteiten is het wedstrijdreglement van kracht.

Sportpark De Zweede 
Boekelosestraat 275  
7548 AS Boekelo

Heb je nog vragen, mail dan naar acboekelopers@gmail.com.

Voor foto’s van voorgaande jaren kijk in ons fotoalbum.

Voor meer informatie over de Military van Boekelo klik hier.

Graag zien we U ook op onze volgende activiteit De Kerstcrossloop op 2e kerstdag.

Volg de Boekelopers ook op: