Boekelopers Military Crossloop

Geen hindernis te hoog, niet bang voor een beetje water en modder?

Dan is de military Crossloop echt iets voor jou! 

13 oktober 2024

Het parcours waar zaterdag de paarden voor de cross country gaan, is de dag erna het domein van de hardlopers. De start is op sportpark De Zweede, en van daaruit pakken we het parcours van de Military op. De circa 5 km (1 ronde) en de circa 10 km (2 rondes) starten gezamenlijk.

Om twee rondes te mogen lopen dient u de eerste binnen de 45 minuten af te leggen. Dit om veiligheidsredenen i.v.m. afbreken parcours door Military medewerkers. Dit is een harde eis en zal op gecontroleerd worden!

De waterbak en hindernissen met namen als Dikke Boom, D’rop en D’raf en Down Hill staan ook dit jaar weer op de planning. Na terugkomst op Sportpark De Zweede, met natte voeten, een beetje modder en moe kan er gedoucht worden in onze moderne kleedruimtes op het sportpark. Daarna richting onze gezellige kantine, om bij te komen en deze sportieve ochtend af te sluiten met, tegen inlevering van je startnummer, gratis een kop koffie of thee of ranja voor de jeugd. Uiteraard kun je een stuk van onze traditioneel zelfgebakken taart kopen.

Sportpark De Zweede zal op 8 oktober bereikbaar zijn vanuit de richting Boekelo centrum. In Boekelo gaat u richting Usselo, u ziet het sportpark aan de rechterkant liggen. De inrit naar het sportpark is niet toegankelijk voor auto’s en fietsers. Fietsers kunnen hun stalen ros (gratis) parkeren in de fietsenstalling van de Military. Voor het parkeren van uw auto volg de aanwijzingen van de organisatie op. Lopend kunt u in enkele minuten het sportpark bereiken. Sportpark De Zweede zal op deze dag niet bereikbaar zijn vanuit de richting Usselo.

We verwachten het maximum aantal deelnemers te mogen begroeten en verzoeken u om ruimschoots op tijd aanwezig te zijn om uw startnummer op te halen, dit kan tot uiterlijk 9.15 uur.

Medewerkers van de Military zijn op de hoogte van uw komst en hebben instructies u door te laten bij vermelding dat u voor de Military Crossloop van de Boekelopers komt.

Voor foto’s van voorgaande jaren kijk in ons fotoalbum.

Voor meer informatie over de Military van Boekelo klik hier.

Volg de Boekelopers ook op: Facebook

Start locatie:              Sportpark De Zweede Boekelo.

Start tijd:                   9.30 uur

Voor inschrijven:      € 5.- (per persoon) 5 september tot 6 oktober via onderstaande inschrijfformulier met IDEAL betaling.

GEEN INSCHRIJVING MOGELIJK OP DE DAG ZELF.

Kinderen tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassenen.

Startnummer dient uiterlijk om 9.15 uur opgehaald te zijn.

Vooraf inschrijven kan door gebruik te maken van onderstaande inschrijfformulier.

Op dit moment is inschrijven nog niet mogelijk.

Heeft u vragen, stuur dan een mail met daarin de vraag naar acboekelopers@gmail.com. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Op alle Boekelopers activiteiten is het wedstrijdreglement van kracht.

Graag zien we U ook op onze volgende activiteit De Kerstcrossloop op 2e kerstdag.