HARDLOPEN DOE JE PAS ECHT LEKKER IN GOED ZITTENDE, FUNCTIONELE HARDLOOPKLEDING. VOOR LEDEN VAN DE BOEKELOPERS IS ER EEN OFFICIËLE KLEDINGLIJN BESCHIKBAAR.

Voor de functionele hardloopkleding hebben de Boekelopers gekozen voor het topmerk Craft, aangevuld met een mooie softshelljas. De kleding is “custom made” in samenwerking met onze leverancier en shirtsponsor Teamsport Fabriek. Voor de broeken (lang en kort) hebben we in Medics 360 een betrouwbare sponsor gevonden. De kleding is er in dames en heren uitvoering. Voor de kinderen zijn er een shirt, windjas en softshelljas beschikbaar.

Met de juiste hardloopkleding loop je gefocust op je doelen af. Met hardloopkleding gemaakt van sneldrogend materiaal heb je bijna geen last van transpiratievocht. De stof ademt en houdt je lichaam droog. Hardloopkleding is meestal gemaakt van lichte, synthetische materialen zoals Polyester en Lycra. Deze materialen zorgen ervoor dat zweet snel wordt afgevoerd zodat het kan verdampen buiten je kleding. Zo blijf je droog en koel je niet af. Zo ook de kledinglijn van de Boekelopers.

Omdat de kleding exclusief voor de Boekelopers wordt geproduceerd is deze niet uit voorraad leverbaar en ligt niet in de winkel. We streven er naar om een aantal bestelmomenten per jaar te organiseren. Bestellen en betalen kan dan via onze web shop, na bundeling van de bestellingen zal er na een levertijd uitgeleverd worden.

Boekelopers softshelljas;

3 laags softshelljas met afneembare capuchon. De jas heeft diverse zakken en elastische tape bij de boord. De jas is modern vormgegeven en heeft een goede pasvorm.

Boekelopers wind jacket;

Het windjacket van Craft is een comfortabel hardloopjack. Gemaakt van lichtgewicht en vocht afvoerend materiaal zodat je koel en droog blijft tijdens het hardlopen.

Boekelopers tight lang;

Deze lange hardloopbroek van Craft is gemaakt van functioneel en ademend materiaal en droogt snel.

Boekelopers tight kort;

Een hoogwaardige korte tight van Craft. Gemaakt van functioneel en ademend materiaal. Droogt snel.

Boekelopers singlet;

Een luchtig singlet van Craft, gemaakt van zacht en licht materiaal. Het singlet heeft een goede vochtregulerende werking en een mooie pasvorm.

Boekelopers t-shirt;

Dit shirt van Craft is gemaakt van functioneel en ademend materiaal. Het heeft een mooie pasvorm en goede vochtregulerende werking.