Boekelopers Kerstcross 2e kerstdag.

Een klassieker op de wedstrijdkalender. 

Inmiddels is de Kerstcross van de Boekelopers uitgegroeid tot een klassieker in de wedstrijdkalender, met een kidsrun een 5 en een 10 kilometer is er voor elk wat wils.

Vanaf sportpark De Zweede zal een uitdagende route gelopen worden door de bossen, over zandpaden en langs de beekjes in de omgeving van Boekelo. Een echte crossloop dus. Zoals altijd zal de start en finish zijn op onze 400 meter hardloopbaan naast onze gezellige kantine. Moderne kleedruimte staat tot uw beschikking, organisatie verzoekt u om daar uw tassen e.d. te plaatsen zodat de kantine vrij blijft voor deelnemers en bezoekers.

Gelukkig kunnen we ook dit jaar de, gratis, Kidsrun weer van start laten gaan, deze zal 800 meter zijn. (2 rondes op de atletiekbaan) Aanmelden kan via onderstaande formulier en is gratis! Op de dag zelf aanmelden bij het inschrijfbureau.

Tijdsregistratie zal gaan via een chip aan uw schoen, uitslagen (er is geen prijsuitreiking) zullen gepubliceerd worden op uitslagen.nl 

Wij vragen u zoveel mogelijk vooraf in te schrijven, inschrijven op de dag zelf kan tot uiterlijk 9.45 uur. Ook het ophalen van de startnummers kan tot uiterlijk 9.45 uur.

Op alle Boekelopers activiteiten is het wedstrijdreglement van kracht.

Heeft u vragen, stuur dan een mail met daarin de vraag naar acboekelopers@gmail.com. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Volg de Boekelopers ook op: Facebook

  •  ca 5.6 km en 10.8 km (10 km vanaf 16 jaar)
  • Kidsrun 800 meter (2 rondes op de atletiekbaan) Graag aanmelden via inschrijfformulier. Op de dag zelf aanmelden bij het inschrijfbureau!!

Start locatie: Sportpark De Zweede Boekelo.

Start tijd: Kidsrun 10.00 uur

Start tijd: 5 en 10 km 10.15 uur

Voor inschrijven: € 7,50 (per persoon) bij voorinschrijving van 11 november t/m 19 december

Na inschrijven: € 10,00 (per persoon) tot uiterlijk 9.45 uur.

Startnummers dienen uiterlijk om 9.45 uur opgehaald te zijn.

Foto’s van de 2023 editie staan in ons fotoalbum.

Uitslagen van de 2023 editie staan op uitslagen.nl

Inschrijven kan vanaf 10 november 2024!