Afsluiting Boekelopers clinic najaar 2022

Boekelo 2e kerstdag 2022, de afsluiting van de najaarsclinic 2022 van de Boekelopers.

Een flink aantal deelnemers zijn 12 weken geleden gestart met hardlopen. Dit hebben ze gedaan bij de Boekelopers onder begeleiding van een ervaren trainer en met behulp van een uitgebalanceerd hardloopschema. 3 Trainingen in de week waarvan 1, gezamenlijk op Sportpark De Zweede. 12 Weken hard werken, 12 weken in weer en wind met als doel 5 km kunnen hardlopen. Helaas heeft een enkeling moeten stoppen met de clinic door blessures, de rest heeft de clinic met goed gevolg doorlopen met als kroon op al het werk een mooi shirt en natuurlijk de Kerstcross van de Boekelopers. Met toch wel wat spanning in het lijf zijn ze van start gegaan, na een kilometertje was de eerste spanning eraf en hebben ze allemaal een puike prestatie geleverd.  De trainer is trots op allen die meegedaan hebben, ook degene die verhinderd waren om de eindloop te doen. Succes en voor degene die lid worden van de Boekelopers, welkom.