Boekelopers Partnerloop 

Partnerloop 

Helaas moeten we u mededelen dat er in 2019 geen Partnerloop zal zijn. We begrijpen dat dit voor sommigen een teleurstelling is, maar hopen in 2020 weer een mooi evenement voor u te kunnen organiseren en zien u dan graag weer aan de start verschijnen.

De Partnerloop zal starten en finishen op de 400 meter hardloopbaan op sportpak De Zweede. De wedstrijd- commissie heeft voor u een mooie en uitdagende route uitgezet, langs de mooiste plekjes in de omgeving. De route is deels onverhard. Iets over de helft van het parcours zal de organisatie zorgen voor een drinkpost.

Evenals voorgaande jaren zal een team bestaan uit 2 tot maximaal 5 personen. Uit dit team zal er 1 hardlopen, de rest zal volgen per fiets. Tijdens de wedstrijd mag de loper, zo vaak als men wil, wisselen met een fietser. Het is de bedoeling om als team te finishen. De afstand van de route zal circa 21 kilometer zijn. U bent deelnemer aan het verkeer dus de verkeersregels zijn van toepassing, wel is het zo dat bij de deelnemers hardlopers voorrang hebben op fietsers.

Een gezellige gezin/teamloop. 

Start locatie:              Sportpark De Zweede Boekelo.

Start tijd:                    10.30 uur

Voor inschrijven:      € 5.- (per persoon) vanaf 1 mei 2018 t/m 26 juni 2018

Inschrijven:               € 7.- (per persoon) op de dag zelf van 8.30 tot uiterlijk 10.15 uur.

Voor inschrijven kan door gebruik te maken van onderstaande inschrijfbutton. Startnummers dienen uiterlijk om 10.15 uur opgehaald te zijn.

Op alle Boekelopers activiteiten is het wedstrijdreglement van kracht.

Betaling van het inschrijfgeld bij voor inschrijven gaat via iDeal.