Inschrijven Military Crossloop verlengd !!

De inschrijftermijn voor de Military Crossloop is verlengd!!

Je kunt je nog inschrijven tot en met donderdag 6 oktober.

 

De Boekelopers organiseren op zondag 9 oktober weer de Military Crossloop!

Voor jou geen hindernis te hoog, niet bang voor een beetje water en modder? Dan is de Military Crossloop op zondag 09 oktober 2022 echt iets voor jou! Het parcours waar zaterdag de paarden voor de crosscountry over gaan, is de dag erna even het domein voor de hardlopers.

De start is op ons mooie sportpark De Zweede, en van daaruit pakken we het parcours van de Military op. De circa 5 km (1 ronde) en de circa 10 km (2 rondes) starten gezamenlijk om 9.30 uur. De waterbak en hindernissen met namen als Dikke Boom, D’rop en D’raf en Down Hill staan ook dit jaar weer op de planning. Na terugkomst op Sportpark De Zweede, met natte voeten, een beetje modder en moe kan er gedoucht worden in onze moderne kleedruimtes op het sportpark. Tegen inlevering van je startnummer kan je een lekkere warme kop koffie of thee krijgen of ranja. En dit jaar kan je er ook een heerlijk stukje taart bij kopen.

Inschrijven kan via: Military Crossloop – Lopers (bscunisson.nl)

 

​ LET OP: Dit jaar geldt deelname alleen mogelijk via voorinschrijving, er zal geen na inschrijving zijn!