Hardlopen voor beginners 3 oktober 2022

Je kunt in je eentje beginnen met hardlopen, maar je kunt je ook aanmelden bij de Boekelopers voor de hardloopclinic. Het hardlopen in een groep werkt voor veel mensen motiverend en is gezelliger dan in je eentje hardlopen. Maar het belangrijkste is dat je bij de Boekelopers op een verantwoorde gestructureerde manier gaat leren hardlopen. In deze hardloopclinic van 12 weken ga je kennis maken met de hardloopsport. Tijdens de clinic bieden we je gevarieerde trainingen. Je traint uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, looptechniek, spierkrachtontwikkeling en snelheid. Dit onder begeleiding van een enthousiaste, deskundige, door de Atletiekunie gediplomeerde trainer.
De clinic hardlopen voor beginners start op 3 oktober 2022 op Sportpark De Zweede. Tijdens de eerste training zal onder andere ingegaan worden op het trainingsschema, kleding, schoeisel en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen. Ook kun je hier alle vragen die je hebt stellen, we zullen proberen deze te beantwoorden.
De gezamenlijke trainingen worden afgewerkt op sportpark De Zweede in Boekelo, waar je veilig kunt trainen op een verlichte 400 meter hardloopbaan. Kleed en douche ruimte is aanwezig. Na de training drinken we gezamenlijk koffie/thee in de kantine. Goed voor het groepsgevoel en een mooie gelegenheid de trainingen en de voortgang met elkaar te bespreken.
Aanvang trainingen 19.30 uur, wel vragen we je minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn en een flesje water mee te nemen. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, mail dan naar lopers@bscunisson.nl.