Vandaag zondag 18-07-21 is de beginnersclinic hardlopen bij de Boekelopers afgerond.

Spijtig genoeg is deze clinic, zoals zoveel evenementen, ook getroffen door de gevolgen van de Coronabeperkingen. Na de eerste training heeft de vereniging helaas moeten besluiten de trainingen te stoppen. Na maandenlang stilgelegen te hebben konden we 12 weken geleden de trainingen weer starten. Helaas zijn er door onvoorziene omstandigheden een aantal deelnemers niet meer van start gegaan en gaande weg zijn er ook een aantal gestopt. De overgebleven groep heeft de trainingen vol enthousiasme weer opgepakt. In weer en wind, bij zon en regen waren ze (meestal) present. De geplande eindloop, Kerstcross 26 december 2020, heeft ook niet plaatsgevonden door de beperkende maatregelen, maar door veel enthousiasme binnen de Boekelopers hebben we vandaag een heuse eindloop georganiseerd in het buitengebied van Boekelo. Alle deelnemers verschenen vol trots in het welverdiende oranje clinicshirt aan de start. Begeleid door een groot aantal Boekelopers hebben ook alle deelnemers de finish gehaald.

Dank aan alle helpende handen deze dag, dank aan alle meelopende Boekelopers. Dank aan de trainers die deze groep heeft gebracht waar ze nu zijn.