Boekelopers kledingshop on line

Eindelijk is het dan zover!! De nieuwe Boekelopers kleding kan besteld worden. De shop is on line.

Er is een (tijdelijke) webwinkel ingericht met alle artikelen en bijbehorende prijzen. Bestellen en betalen kan uitsluitend via deze winkel. De webwinkel sluit op 13 oktober, daarna kan er pas weer besteld worden tijdens de speciale bestelmomenten volgend jaar. Vanaf 13 oktober zal de levertijd maximaal 8 weken zijn.

Voor de webwinkel klik hier.

Er is een dames en een heren pas set beschikbaar om de juiste maat te bepalen. Op de volgende data zijn deze op De Zweede aanwezig en is er de mogelijkheid VOOR de training te passen. Het zijn 8 verschillende momenten, mocht het niet mogelijk zijn om op één van deze momenten te passen laat dit dan weten via r.teeuw@bscunisson.nl.

  • Maandag 23 en 30 september.
  • Woensdag 25 september en 2 oktober.
  • Donderdag 26september en 3 oktober.
  • Vrijdag 27 september en 4 oktober.

Passen doen we voor de training!! Vanaf 18:45 uur en op vrijdag vanaf 8:30 uur.

Wat de verkoopprijzen betreft kunnen we concluderen dat deze zeer scherp en aantrekkelijk zijn dit door onze kledingsponsors Medics 360 en Teamsportfabriek en een bijdrage uit de Boekelopers clubkas.

Wij hopen dan ook dat er veel Boekelopers over zullen gaan tot de aanschaf van deze moderne, functionele clubkleding zodat we overal goed en herkenbaar voor de dag komen.

Bestuur Boekelopers.