Nieuwe kledinglijn Boekelopers

Een lang traject komt dicht bij het einddoel, Boekelopers in het nieuw.

Een fris en moderne uitstraling, speciaal door en voor Boekelopers ontworpen. Een complete kledinglijn van het merk Craft, aangevuld met een fantastische softshelljas, welke binnenkort te bestellen zijn.

We gaan van start met enkele passessies alwaar de juiste maat bepaald kan worden. Tevens kan er dan ter plekke besteld en betaald worden via een webshop van de Boekelopers. Men kan bestellen tot een uiterste datum, daarna zullen er een aantal bestelmomenten per jaar zijn. Dit alles omdat de kleding niet op voorraad is maar speciaal gemaakt wordt voor de Boekelopers. De artikelen zijn afzonderlijk te bestellen, helaas zit er bij de eerste bestelling een minimum afname aan voor de vereniging wat zou kunnen betekenen dat bij niet voldoende animo voor een item dit helaas niet leverbaar zal zijn. Hierover zijn we nog in gesprek met onze leverancier.

Dan als laatste een heel goed bericht. Door het vinden van twee kledingsponsors, MEDICS 360 en Teamsport Fabriek, en een bijdrage uit de clubkas kunnen we de kleding tegen een sterk gereduceerd tarief aanbieden. De complete set zal met een extra korting nog voordeliger zijn.

Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Boekelopers tight kort
Boekelopers shirt korte mouw