Starten met hardlopen, dat kan bij Boekelopers.

Naar aanleiding van de persconferentie van vandaag, zondag 15 maart, zullen alle activiteiten van de afdelingen van BSC Unisson in ieder geval tot 6 april 2020 opgeschort worden. Dit betekent dat er geen trainingen en (oefen)wedstrijden zijn in deze periode.

We zijn op dit moment in overleg wat we met deze clinic gaan doen, we houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Je kunt in je eentje beginnen met hardlopen, maar je kunt je ook aanmelden bij de Boekelopers voor de hardloopclinic. Het hardlopen in een groep werkt voor veel mensen motiverend en is gezelliger dan in je eentje hardlopen. Maar het belangrijkste is dat je bij de Boekelopers op een verantwoorde gestructureerde manier gaat leren hardlopen.

In deze hardloopclinic van 12 weken ga je kennis maken met de hardloopsport. Tijdens de clinic bieden we je gevarieerde trainingen. Je traint uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, looptechniek, spierkrachtontwikkeling en snelheid. Dit onder begeleiding van een enthousiaste, deskundige, door de Atletiekunie gediplomeerde trainer.

De clinic hardlopen voor beginners start op dinsdag 31 maart 2020, om 19.30 uur  met een informatie bijeenkomst op Sportpark De Zweede. Op deze avond wordt ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen. Ook kun je hier alle vragen die je hebt stellen, we zullen proberen deze te beantwoorden.

Vanaf dinsdag 7 april 2020 starten de trainingen, gedurende een periode van 12 weken met als doel de 5 km van de Dorpsloop in De Lutte op 27 juni 2020. De trainingslocatie is sportpark De Zweede in Boekelo. Kleed en doucheruimte aanwezig.

Kosten voor deze clinic, onder begeleiding van onze trainer, inclusief koffie/thee, functioneel hardloopshirt, trainingsschema en inschrijving eindloop in De Lutte bedraagt 55,- euro.

Inschrijven gaat heel makkelijk via onderstaande formulier;