Beginnersclinic hardlopen bij de Boekelopers! 2 september 2019

Aanmelden voor de clinic kan nog, eerst meer informatie? kom dan naar de voorlichtingsavond maandag 2 september.

Altijd al willen hardlopen, maar telkens een ander excuus! Of al tijden niet meer gelopen en nog geen gelegenheid gevonden om de draad weer op te pakken! 

Dan kun je instappen bij de 5 km clinic voor beginners bij de Boekelopers. Op 12 maandagavonden van 19.30 tot ca. 20.45 uur wordt er onder begeleiding getraind met als doel de 5 km van de Snertloop in De Lutte op 1 december. Start 2 september 2019 met een voorlichtingsavond.

Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau lopen en bouwt langzaam en verantwoord aan de conditie. Onze trainer is een ervaren hardloper en kan je voorzien van de juiste tips die voor jou belangrijk zijn. Je wordt in de groep ook gemotiveerd door lopers om je heen!

Deze clinic begint met een informatieavond (2 september) waarop zal worden ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel, blessurepreventie en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen. Op 9 september starten we met de trainingen.

Locatie: De Zweede, Boekelosestraat 275

Kosten: voor deze clinic € 55,- (inclusief 12 trainingen, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in De Lutte en functioneel loopshirt).

Inschrijven gaat heel makkelijk via onderstaande formulier