Foto’s en uitslagen Kerstcrossloop Boekelopers UP DATE

Met een mooi deelnemersveld, fijn hardloopweer, een prachtig parcours kunnen we niet anders zeggen dat de Kerstcrossloop succesvol was. Het nieuwe parcours  oogstte veel lof onder de deelnemers, complimenten aan de parcourscommissie. De activiteitencommissie is blij dat de wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren succesvol zijn uitgepakt.

Inmiddels zijn de eerste foto’s gepubliceerd in ons fotoalbum.

Op de 10 km bij de dames eindigde als eerste Birgit Landewe(43:07) met daarachter Marlies Hemmer(48:40) en Mariet Oosteveld(48:58)

Bij de heren 10 km kwam als eerste Caimin Stevens(35:43) over de finish gevolgd door Stijn Janssen(37:17) en Jan Baltink(38:24)

Bij de dames op de 5 km eindigde als eerste Rianne Aarnink (21:42) als tweede eindigde Hasse Keulstra (25:01) met daarachter Hilde Veldhuis (25:37).

Bij de heren is de rangschikking als volgt; als eerste kwam over de finish Boy Foks (18:03) met daarachter Dinant Veenstra (18:59) en als derde kwam over de finish Harald Derks (19:22)

De volledige uitslag staat op de website. Door een storing in het systeem zijn een aantal deelnemers van de 5 km niet geregistreerd tijdens de finish. Helaas is dit voor de organisatie niet te herstellen, waarvoor onze excuses.

Graag wil de activiteitencommissie iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze Kerstcrossloop bedanken voor hun inzet. Tevens langs deze weg willen we iedereen een sportief en gezond 2019 toewensen en hopen velen weer te mogen begroeten bij onze activiteiten.