5 km beginnersclinic hardlopen

Starten of herstarten met hardlopen, dat kan bij de Boekelopers. De eerste training start op maandagavond 23 april a.s.

Op 12 maandagavonden van 19.30 uur tot ca. 20.45 uur wordt er getraind op sportpark De Zweede onder begeleiding van onze enthousiaste en deskundige trainer. Het doel is de 5 km van de Dorpsloop in De Lutte op 14 juli a.s.

Voorafgaand aan de trainingen zal er een informatieavond georganiseerd worden op maandag 16 april 2018 vanaf 19.30 uur. Er zal er worden ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel, blessurepreventie en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen. Tijdens de trainingen zal je leren om op een verantwoorde wijze en met een goede opbouw te beginnen met hardlopen. Onze trainer is een ervaren hardloper en kan je voorzien van de juiste tips die voor jou belangrijk zijn. Trainen in een groep motiveert.

Inschrijven:
Stuur een mail met je gegevens (naam, adres, geboortedatum en shirt maat) naar lopers@bscunisson.nl

Kosten:
€ 55,- (12 trainingen onder begeleiding, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in De Lutte en functioneel loopshirt).