Clinic hardlopen voor beginners bij de Boekelopers

Start beginnersclinic 30 september 2020 bij de Boekelopers.

Je kunt in je eentje beginnen met hardlopen, maar je kunt je ook aanmelden bij de Boekelopers voor de hardloopclinic. Het hardlopen in een groep werkt voor veel mensen motiverend en is gezelliger dan in je eentje hardlopen. Maar het belangrijkste is dat je bij de Boekelopers op een verantwoorde gestructureerde manier gaat leren hardlopen.

In deze hardloopclinic van 12 weken ga je kennis maken met de hardloopsport. Tijdens de clinic bieden we je gevarieerde trainingen. Je traint uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, looptechniek, spierkrachtontwikkeling en snelheid. Dit onder begeleiding van een enthousiaste, deskundige, door de Atletiekunie gediplomeerde trainer.

De clinic hardlopen voor beginners start op woensdag 30 september 2020, om 19.30 uur  met een informatie bijeenkomst op Sportpark De Zweede. Op deze avond wordt ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen. Ook kun je hier alle vragen die je hebt stellen, we zullen proberen deze te beantwoorden.

Vanaf woensdag 7 oktober 2020 starten de trainingen, gedurende een periode van 12 weken met als doel de 5 km van de Kerstcross in Boekelo op 26 december 2020. De gezamenlijke  trainingen worden afgewerkt op sportpark De Zweede in Boekelo, waar je veilig kunt trainen op een verlichte 400 meter hardloopbaan. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er getraind wordt volgens de dan geldende voorschriften van het R.I.V.M en het NOC/NSF. Kleed en doucheruimte aanwezig. Aanvang trainingen 19.30 uur, wel vragen we je minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Locatie: Sportpark De Zweede, Boekelosestraat 275

Aanvangstijd: 19:30 uur

Kosten voor deze clinic € 55,- (inclusief 12 trainingen onder leiding van onze trainer, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in Boekelo en functioneel hardloopshirt).

Aanmelden kan via onderstaande formulier.

Inschrijven 5 km. beginners clinic (najaar 2020)

  • Prijs: 55,00 €