BSC Unisson steunt Alpe D’HuZes

Alpe D’HuZes sportevenement. Maandag 22 april (2e paasdag).

Op 2e Paasdag, maandag 22 april 2019 organiseren de Boekelopers een sportevenement. Hiermee steunen we het KWF in de strijd tegen kanker.  

Kanker komt in vele families voor. Het zet je wereld op de kop. Onlangs is er bij de vader van een Boekeloper (Marcel Spek) kanker geconstateerd. Eerder al is bij zijn nichtje Lara van Nek en ook bij 2 ooms kanker geconstateerd. Ondanks dat Lara nog niet helemaal genezen is voelt ze zich sterk genoeg en gaat samen met haar vader (Ivo), broer (Bram) en andere Twentenaren van Team Tukkers op de Alpe,  de Alpe d’Huez omhoog fietsen tijdens het evenement Alpe d’HuZes. De Boekelopers steunen deze toppers!

Het Alpe D’HuZes sportevenement in Boekelo bestaat uit een sponsorloop en een klimchallence, en vindt plaats op onze 400 meter hardloopbaan bij sportpark De Zweede. Sport ook mee met ons en laat je sponsoren door familie, vrienden en/of zakenrelaties! Iedereen kan mee doen aan de sponsorloop. Zoveel mogelijk rondjes hardlopen voor het goede doel.  Print bijgaande sponsorkaart en ga aan de slag om zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Survivalrunners kunnen kiezen om mee te doen aan zowel de sponsorloop als de klimchallence.  Boekelopers survivalrun heeft een uitdagende hindernisbaan met vele aaneengesloten hindernissen. Ga samen met andere survivalrunners de uitdaging aan! Hoe ver klim jij zonder de grond aan te raken? Geschikt voor zowel de jeugd- als de volwassen survivalrunafdeling.  

  • Start Alpe D’HuZes sponsorloop: 14.00 uur voor de allerkleinsten (met ondersteuning van ouders), niet lang daarna gaan de jeugd en de volwassenen van start.
  • Start Alpe D’HuZes klimchallence: 14.30 uur
  • Einde sportevenement: 16.00 uur
  • Mee doen? Meld jezelf en/of familie aan door een mailtje te sturen naar lopers@bscunisson.nl, en vermeld of je aan de sponsorloop mee doet, aan de klimchallence of beide. Vermeld ook het aantal personen en de leeftijden.
  • Vragen? stuur een mailtje naar:  lopers@bscunisson.nl
  • Doneren zonder het (hard)loopwerk/klimmen kan natuurlijk ook. Dit kan door overmaking op NL22 RABO 0152 6617 51 t.n.v. BSC Unisson, o.v.v. Alpe D’HuZes sportevenement.

Adres: De Zweede, Boekelosestraat 275, 7548 AS Boekelo

Kijk ook even op de actiepagina van Team Tukkers op de Alpe:
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Tukkers-op-de-Alpe-2

De sponsorkaart kun je hier downloaden: Sponsorkaart!!